SÅ HITTAR DU DITT MODELLNUMMER

MODELLNUMMER

Produktmodellens nummer finns tryckt på produktens ID-skylt (t.ex. DCF886). Ange de första tecknen och välj bland alternativen i rullgardinsmenyn. Tecknen efter ditt modellnummer indikerar en variant av produkten (t.ex. DCF886D2). Du finner denna uppgift på förpackningen eller på din faktura. Om du inte hittar den, välj det som står på produktens ID-skylt. För produktsatser måste du registrera varje del separat.

Några exempel på samma produkt men med olika kodvarianter på grund av deras batterier är enligt nedan:

DCF887D2-QW (18V slagskruvdragare med 2 x 2,0 Ah batterier)
DCF887P2-QW (18V slagskruvdragare med 2 x 5,0 Ah batterier)
DCF887N-XJ (18V slagskruvdragare solo utan batteri)

För kombinationspaket/combokit, observera:
Om du har köpt ett kombinationspaket som innehåller 2 eller flera elverktyg, REGISTRERA VARJE VERKTYG INDIVIDUELLT, modellnumret för varje enskilt verktyg finns på dess märkskylt enligt ovan. När du anger modellnumren kan du välja vilken variant som helst som visas för att fortsätta och slutföra registreringarna av verktygen. POWERSTACK™-batterier måste registreras individuellt för 3 års garanti. Icke-POWERSTACK™-batterier och laddare behöver inte registreras eftersom dessa produkter kommer med 1 års garanti och täcks av ditt köpbevis som standard.

Vad ska du göra om du fortfarande inte hittar din kod:
Vissa återförsäljare har sina egna specifika kodvarianter som kanske inte finns med i rullgardinsmenyn, så om det exakta modellnumret för ditt köp inte visas ska du titta efter att registrera den närmaste varianten med det generiska modellnumret. Den viktiga delen av numret vid registrering av verktyget är det första avsnittet eftersom detta känner igen själva verktyget, i exemplet ovan är verktyget en DCF887, så länge den första delen av modellnumret är korrekt så kommer ditt verktyg att omfattas av utökad garanti. För batteridrivna verktyg är detta de tre första bokstäverna som börjar med D och de tre första siffrorna. För verktyg med sladd börjar detta igen med bokstaven D, se exempel enligt nedan:

MODELLNUMMER PÅ NÄTDRIVNA VERKTYG:

DATUMKOD

Detta är en åttasiffrig kod. Består av ett fyrsiffrigt tal följt av ett tvåsiffrigt tal, sedan ytterligare två siffror vilket ibland är alfanumeriskt. Detta är ett exempel på en giltig datumkod-2017-22-59.

SERIENUMMER

Verktygets serienummer finns vanligtvis antingen på märkningsetiketten eller i batterifacket. Det kan bestå av bara siffror eller en blandning av bokstäver och siffror som visas nedan.

MÄRKNINGSETIKETT:

EXEMPEL PÅ BATTERIFACK: