Storleken du önskar. Kraften du behöver.

Vi har konstruerat extrem kraft i en kompakt storlek och förbättra allt in i minsta detalj.
Nya DEWALT 12V XR kompakt-serien ger den perfekta kompromissen mellan storlek och prestanda.

KOMPAKT OCH PRESTANDA FÖRPACKAD

Få jobbet gjort med det kompakta och kraftfulla utbudet av 12V XR verktyg.

  • Kompakt, ergonomisk design för åtkomst i trånga utrymmen
  • Lättviktsdesign för förbättrad bärbarhet
  • Idealisk för arbete ovanför huvudet och lättare applikationer
XTREME brushless cordless screwdriver fastening hinge between two metal surfaces.

DCF601N-XJ

12V XR KOLBORSTFRI SUB-KOMPAKT SKRUVDRAGARE

Den perfekta kompromissen mellan storlek och prestanda möjliggör enkel åtkomst i små utrymmen, samtidigt som den erbjuder en obelastad hastighet på 0-1100 varv per minut. Den effektiva KOLBORSTFRIA motorn ger 30% mer gångtid än tidigare generationer, samtidigt som den är kompatibel med alla 10,8V- och 12V-batterier.

Brushless One-Handed Cordless Reciprocating Saw illuminating dark workspace.

DCS312N-XJ

12V XR KOLBORSTFRI SUB-KOMPAKT TIGERSÅG

12V XR batteridriven tigersåg är kompakt och prestanda-packad. Med en vikt på endast 1,38 kg (verktyg utan batteri), en längd på 308 mm och en effektiv kolborstfri motor, levererar den upp till 2800 slag per minut. Detta kombineras med en 16 mm slaglängd som ger snabb och effektiv sågning.

Brushless cordless hammer drill with battery drilling  floor.

DCD706D2-QW

12V XR KOLBORSTFRI SUB-KOMPAKT BORR-/SKRUVDRAGARE

Den perfekta kompromissen mellan storlek och prestanda, DCD706-funktionerna är designade för ultimat portabilitet och användarvänlighet. Den effektiva KOLBORSTFRIA motorn ger 15% mer gångtid än tidigare generationer, samtidigt som den är kompatibel med alla 10,8V- och 12V-batterier.

DCF902D2-QW

12V XR KOLBORTFRI SUB-KOMPAKT 3/8" MUTTERDRAGARE

Den perfekta kompromissen mellan storlek och prestanda, DCF902 erbjuder imponerande 0-3600 slag per minut & 0-2850 varv per minut med 3 hastigheter som möjliggör större kontroll när du arbetar med exakta applikationer.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

DEWALT-produkter och tillbehör finns tillgängliga online och hos återförsäljare i hela landet. Kontakta en återförsäljare direkt för att bekräfta produkttillgänglighet. Sök efter återförsäljare nära dig efter postnummer eller stad.

DCF601N-XJ

XR 12V KOLBORSTFRI SUB-KOMPACT SKRUVDRAGARE

Den perfekta kompromissen mellan storlek och prestanda möjliggör enkel åtkomst i små utrymmen, samtidigt som den erbjuder imponerande 0-1100 varv per minut. Den effektiva KOLBORSTFRIA motorn ger 30% mer drifttid än tidigare generationer, samtidigt som den är kompatibel med alla 10,8V- och 12V -batterier.

Brushless One-Handed Cordless Reciprocating Saw illuminating dark workspace.

DCS312N-XJ

XR 12V KOLBORSTFRI SUB-KOMPAKT TIGERSÅG

XR 12V batteridriven tigersåg är kompakt och prestanda-packad. Med en vikt på endast 1,38 kg (verktyg utan batteri), en längd på 308 mm och en effektiv kolborstfri motor, levererar den upp till 2800 SPM. Detta kombineras med en 16 mm slaglängd som ger snabb och effektiv sågning.