Vårt Snabbast Växande System

Med över 250 produkter är 18V XR serien det bästa systemet för ett brett utbud av otaliga batteridrivna elverktyg. Från borrhammare till cirkelsågar, till gräsklippare och mer, har det ständigt växande 18V XR systemet allt du behöver.

KRAFT OCH PRESTANDA

Ladda mindre och gör mer. Våra 18V XR li-ion batterier finns tillgängliga upp till 5.0Ah för den mest extrema körtiden. 18V XR serien ger dig tillräckligt med batteridriven kraft för att göra jobbet var som helst.

SKAPAD FÖR UPPGIFTEN

18V XR elverktyg är designade och konstruerade för att tillgodose de specifika behoven hos de mest krävande användarna och de tuffaste arbetsuppgifterna.

UTÖKAD KÖRTID

Välj ett av sortimentets kolborstfria motoralternativ för bästa möjliga prestanda. Mekaniska motorer innehåller kolborstar som genererar värme och friktion. XR KOLBORSTFRIA MOTORER kör svalare och är effektivare. Detta eliminerar bortkastad energi, maximerar driftstiden och verktygets livslängd.

Increased Runtime

BAKÅTKOMPATIBELT, FRAMÅTSTRÄVANDE

XR FLEXVOLT-batterier är bakåtkompatibla med hela 18V XR-serien, så alla verktyg eller laddare du har kan användas med XR FLEXVOLT-batterier. Dessa körs snabbare, längre, med mindre energi, så att du kan få mer gjort.

HITTA DIN LOKALA ÅTERFÖRSÄLJARE

DEWALT-produkter och tillbehör finns tillgängliga online och hos återförsäljare över hela landet. Kontakta återförsäljaren direkt för att bekräfta produkttillgänglighet. Sök efter detaljister nära dig med postnummer eller stad.