THE NEXT DIMENSION IN POWER

Välkommen till nästa dimension av prestanda för batteridrivna elverktyg. Kompatibel med hela 18V XR DEWALT sortimentet av verktyg och laddare, DEWALT POWERSTACK batterier ökar den sladdlösa kraften, vilket innebär mer arbete gjort med mindre laddningar. Med hjälp av DEWALT POWERSTACK-teknik ger detta batteri produktivitet för nästa nivå på dessa tre viktiga fronter: kraft, effektivitet och livslängd.

Hand gripping a DCBP518 18V XR POWERSTACK 5AH BATTERY ON A TOOL
play_arrow

Dewalt Powerstack™ batteriteknologi

DEWALT POWERSTACK använder pouchceller för att ge dig bättre produktivitet än tidigare.

  • Högre max watt ut, så det finns ett större utbud för applikationer
  • Snabbare applikationshastighet, ger dig ökad produktivitet och mer arbete utfört
  • Förbättrad termisk prestanda. Pouchceller går svalare i applikationen och avleder värme bättre än cylindriska celler
  • Skapar mindre värmebeständighet vilket innebär färre avstängningar av batteriet som innebär mindre stillestånd och mer produktivitet
  • Ökad livslängd, vilket innebär bättre prestanda under längre tid
50 percent more power

Hur levererar powerstack mer kraft?

POWERSTACK batterier ger mer kraft genom att bibehålla både högre spänning och högre ström under belastning. Genom att använda pouchceller som har lägre inre motstånd ha POWERSTACK-batterier utvecklats för att göra mer kraft tillgänglig för vilket verktyg de än är ihopparade med.

50 percent more work per charge logo

Hur levererar powerstack mer arbete?

Pouchceller går svalare i applikationer pågrund av deras längre motstånd. Som ett resultat av deras ökade yta sprids värmen bättre än cylindriska celler. Mindre värmeuppbyggnad innebär färre avstängningar av batteriet och mindre stilleståndstid.

2 times lifespan logo

Hur levererar powerstack längre livslängd?

När batterier laddas och laddas ur minskar deras användbara kapacitet, cellens inre motstånd ökar vilket resulterar i mer värmeuppbyggnad och mindre tillgänglig ström för att driva dina verktyg. Kapacitetsförlusten i Li-Ion-puochcellerna som används i POWERSTACK-batterier är en liten bråkdel av den för en cylindrisk cell.

Vi är så säkra på hållbarheten hos våra POWERSTACK-batterier att vi erbjuder 3 års garanti för första gången någonsin på DEWALT-batteri. Användarvillkor gäller.

Fullt kompatibelt med 18v xr systemet

POWERSTACK batterierna är kompatibla med alla 18V XR verktyg och laddare vilket innebär att du inte behöver köpa in dig i ett nytt system för att dra fördel av POWERSTACK-tekniken.

VERKTYG KITTADE MED POWERSTACKTM

DCF850E2T

18V XR kolborstfri slagskruvdragare

DCS438E2T

18V XR kolborstfri 76mm multivinkelslip

†vs. DEWALT XR® batterier 5Ah eller mindre; inte i användning. †† Användbar energi vs. DEWALT XR® Batterier 5Ah eller mindre; inte I användning. ††† Laddningscykler vs. DEWALT XR® Batterier 5Ah eller mindre.

**Vs. DEWALT DCB184 Batteri, inte i användning. ***Användbar energi vs. DEWALT DCB184 batteri, inte i användning. ****Laddningscykler vs. DEWALT DCB184 batteri.

18V XR Brushless Hammer Drill Driver right side view drilling wooden beam

DCD805H2T

18V XR KOLBORSTFRI SLAGBORRMASKIN

AVAILABLE SOON

DCG405H2T

18V XR BRUSHLESS HAMMER DRILL DRIVER

COMING SOON