Förvaringssystem

Mobile Storage Systems - TSTAK, ToughSystem, SoftStorage

FÖRVARINGSLÖSNINGAR

Oavsett arbetsplats har vi mobila förvaringslösningar idealiska för att skydda, organisera och transportera dina verktyg. Från de mest tåliga och slitstarka enheterna till smarta kompatibla system och portabla mjuka verktygväskor, vi ser till att du kan flytta dina verktyg enkelt, säkert och tryggt.

TÅLIG VERKTYGSFÖRVARING

Den ultimata förvaringslösningen för verktyg i de tuffaste och mest utmanande miljöerna. Detta förstärkta, modulära och portabla förvaringssystemet är utvecklat och konstruerat för att hålla och skydda dina verktyg oavsett typ av arbetsplats eller väderförhållanden. ToughSystem ger dig kompromisslös tålighet och verktygsskydd.

SKYDD FÖR DINA VERKTYG

TSTAK-systemet består av produkter som är sammankopplingsbara. Det ger en stapelbar och flexibel förvaringslösning för vardagliga arbetsplatsbehov. Förmågan att kombinera enheter som passar dina behov gör att du snabbt och enkelt kan stapla, förvara och transportera dina verktyg precis som du önskar.

SoftStorage logo

SOFTSTORAGE®

Bekväm verktygsförvaring tillverkad av kraftigt, robust tyg med en rad produkter för att möta olika behov. SoftStorage-serien är lätt och hållbar och är idealisk för de som är på resande fot, är på svåråtkomliga arbetsplatser eller mindre arbetsplatser.