TOUGHSYSTEM 2.0 range featuring DWST83294-1, DWST83342-1, DWST83295-1, DWST83529-1, DWST83293-1, DWST83394-1, DWST175654, DWST83392-1, DWST83522-1, DWST83524-1, DWST83408-1, DWST83407-1, DWST82732-1

ToughSystem

ToughSystem products

TÅLIG VERKTYGSFÖRVARING

ToughSystem är det ultimata valet när det gäller tålighet och hög belastning. Dessa mobila, modulära, stapelbara förvaringslösningar är tillverkade av robust förstärkt konstruktionsskum och är konstruerade för att hålla och skydda dina verktyg under mycket tuffa förhållanden.

Works for you

ANPASSA EFTER DINA BEHOV

Välj och matcha bland komponenterna i systemet, från verktygslådor och sortimentslådor till ToughSystem-radion, så att kombinationen passar dagens jobb och förvaringsbehov. Anpassa sammansättningen av ToughSystem-enheterna till din ideala staplingskombination. Patenterad modulär kompatibilitet med sidokonsol innebär också att du kan komma åt valfri enhet oberoende av resten utan att ta bort några enheter ovan.

VARAKTIG TÅLIGHET

Den tjocka, förstärkta, strukturella skumytans ytterhölje på ToughSystem-enheterna ger härdat och pålitligt skydd för dina verktyg samt möjliggör en maximal lastkapacitet på 50 kg. Denna hållbarhetsnivå utvidgas med de rostbeständiga, kraftigt förstärkta metallspännena och gångjärnen. ToughSystem-enheter är konstruerade och byggda för att tåla ständigt tuff användning och för att hålla oavsett hur tufft det blir.

TRYGGT OCH SÄKERT

IP65-klassad tålighet mot vatten- och damminträngning säkerställer att dina verktyg är helt skyddade oavsett element medan en tryckavlastningsventil på verktygslådor möjliggör tryckutjämning inifrån och ut. Hänglåsöglor ger låsbar säkerhet och trygghet så att dina verktyg är säkra när de inte används. Vagnen innehåller också ett enhetligt låssystem som låter dig säkra alla moduler med en hand.

SYSTEMJÄMFÖRELSE

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Lastkapacitet

50Kg

30Kg

Modulär kompabilitet

check_circle_outline

remove_circle_outline

Staplingsspännen

check_circle_outline

check_circle_outline

Låsbar

check_circle_outline

check_circle_outline

Kropp

Förstärkt

Polypropen

Metallgångjärn

check_circle_outline

check_circle_outline

Förstärkta metallspännen

check_circle_outline

remove_circle_outline

Vatten - och dammförseglad (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

TACKLA HÅRD TERRÄNG

ToughSystem-vagnen med sina 21,5 cm robusta gummihjul kombinerat med den anpassningsbara konfigurationen av enheter möjliggör enkel manövrerbarhet i tuff terräng. Förutom att transportera dina ToughSystem-enheter mellan arbetsplatser, kan vagnen också användas för att flytta ytterligare utrustning och tunga material.

SKÅPBILSINREDNING

Flytta enkelt dina verktyg mellan din verkstad, din skåpbil och arbetsplatsen med det specialutformade ToughSystem skåpbilsinredningen. Det kraschtestade systemet är utformat för att maximera det inre lastutrymmet i din skåpbil och hålla dina verktyg lättillgängliga. Varje rack klarar upp till 70KG och har vikbara armar som kan fällas in när de inte används. Enkel att självmontera och anpassade steg för steg-instruktioner finns tillgängliga via den dedikerade appen.