Overhead view of Large hammer dust extraction chiseling being used by a person to chisel.

Varför Dewalt

Se varför miljontals yrkesverksamma väljer DEWALT. Från vår rika historia och beprövade prestanda till vårt fokus på innovation och teknik.
Från 1922 till idag fortsätter DEWALT att designa och optimera professionella arbetsplatslösningar - verktyg, tillbehör och service - för att säkerställa absolut förtroende för de tuffaste förhållandena. VI ÄR DEWALT, och vi är GUARANTEED TOUGH.

DEWALT® YELLOW & BLACK®. DET ÄR MER ÄN BARA FÄRGER.

Våra verktyg och tillbehör är gjorda för att leva på arbetsplatsen. Det är där de testas. Och om det finns ett problem, är det där vi löser det. Resultatet är produkter vi kan stå bakom.

GUARANTEED TOUGH SEDAN 1924

ARBETSPLATSLÖSNINGAR

På arbetsplatsen hittar du våra produkter.
Det är där vi testar dem.

Det är där de används.
Och det är där de bevisar sig själva.

Hela DEWALT-serien trivs på arbetsplatsen eftersom det är därifrån produktidéer kommer. För att bära DEWALT-namnet måste ett verktyg inte bara klara arbetsplatsens hårda krav, det måste få jobbet gjort. Och det måste göra det dag efter dag.

INNOVATION SOM RÄKNAS

DEWALT finns där ute på arbetsplatsen och lär sig vad som fungerar och vad som inte fungerar så att vi kan få det hela att fungera bättre.

Varje innovation vi gör drivs av en önskan att öka prestanda, användarvänlighet eller produktivitet.

Vi ändrar på verktyg eftersom ändringen gör att verktyget blir bättre för proffsen som använder det, inte för förändringens skull.

Från teknik som används inom rymdforskning och flyget till att integrera bluetooth-teknik i våra produkter, så ligger DEWALT i framkant när det gäller innovation på arbetsplatsen.

HÅLLBARHET

Direkt feedback från användare inspirerar våra ingenjörer att omdefiniera vad som är möjligt. Med den senaste tekniken tar vi oss an utmaningar på arbetsplatsen för att öka effektiviteten, öka produktiviteten och hjälpa dig att få ut mer av dina verktyg.

SPONSRING

DEWALT® är världens ledande tillverkare och marknadsförare av elverktyg och utrustning som utformats speciellt för de professionella användarna. DEWALTs marknadsföringsinsatser, inklusive sponsring av evenemang, riktar sig konsekvent till dessa viktiga målgrupper och främjar DEWALTs varumärkesposition - GUARANTEED TOUGH®.

VARFÖR ÄR DEWALT ELVERKTYG GUARANTEED TOUGH?

Vi släpper dem från höjd. Täcker dem med damm. Ger dem en tuff behandling.

Vi skakar dem i flera dagar. Kör dem i höga hastigheter och stoppar dem.

Vi låter dem köra non-stop i veckor.

Vi utstätter dem för extrem kyla. Låter dem uthärda de värsta väderförhållanden.

Vi slår på och av dem miljontals gånger.

Och vi förväntar oss fortfarande att de ska köra och prestera varje dag.

Varje verktyg måste klara de tuffaste DEWALT-testerna innan de blir godkända.

play_arrow

DEWALT TOUGH