Maximal prestanda under de tuffaste förhållandena

Tillbehör till elverktyg

DEWALT-tillbehör är designade och testade för att få ut det bästa av dina verktyg. Konstruerad med samma engagemang för prestanda, precision och tillförlitlighet som alla våra elverktyg. DEWALT-tillbehör garanterar exceptionella resultat, varje gång.

LIVSLÄNGD

Tillverkad för att dina verktyg ska ha lång livslängd och hålla länge så att du kan göra mer.

SLITSTYRKA

Precision konstruerad för att vara lika tuff och hållbar som dina verktyg.

HASTIGHET

Designad för effektivitet och prestanda som ger exceptionella resultat varje gång.

Increased runtime

KONTROLLERAD ANVÄNDNING

DEWALT EXTREME® FlexTorq erbjuder säker fixering med en längre livslängd. Inbyggda optimerade torsionszoner absorberar och kontrollerar höga slagkrafter, skyddar bits från slitage och skador och minskar belastningen på maskinen och materialet.

BORRA DAMMFRITT

DEWALT Hollow Drill Bits är en viktig del av vårt Perform & Protect -åtagande. Ihåliga skaft möjliggör vakuumassisterad dammutsugning så att det blir mindre damm, reducerat motstånd, snabbare borrning och mindre hålrengöring. De ansluts också direkt till DEWALT Airlock -systemet och bildar en säker anslutning mellan borr- och dammutsuget.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

TONSÄTTANDE STANDARD

DEWALT XR Extreme Runtime-tillbehör har designats för XR Flexvolt-serien för att dra full nytta av systemets ökade kraft och driftstid. När de kombineras med DEWALT batteridrivna elverktyg säkerställer de att du får maximal produktivitet.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

HITTA EN LOKAL ÅTERFÖRSÄLJARE

DEWALT-produkter och tillbehör finns tillgängliga online och hos återförsäljare över hela landet. Kontakta återförsäljaren direkt för att bekräfta produkttillgänglighet. Sök efter detaljister nära dig med postnummer eller stad.