Ankare och infästningssytem

Alla våra ankare och infästningssystem har utsatts för stränga utvecklings- och testprogram. Vi tillhandahåller dig bara högpresterande lösningar som uppfyller alla relevanta byggnormer och stöds av omfattande teknisk dokumentation och designprogramvara.

MEKANISKA ANKARE: KVALITET OCH GARANTERAD PÅLITLIGHET

Anställda på byggarbetsplatser behöver pålitliga alternativ för mekaniska förankringar. Just därför har vi utvecklat ett omfattande urval av expansionsbultar, betongskruvar och expansionsuttag. Dessa ger en idealisk och pålitlig fästlösning för allt från fasta stålbärare och högbelastningskonstruktion till demonterbara armaturer.

Adhesive anchors: solutions for every application

KEMISK INFÄSTNING: EN LÖSNING FÖR VARJE UPPGIFT

Prestandan hos våra självhäftande förankringar betyder att den resulterande bindningen mellan tapp och harts ofta är starkare än själva basmaterialet. Använd dem för applikationer med hög belastning när det krävs varaktig spänningsfri fixering i tegel, block och betong. Låga expansions- och klyvkrafter när förankringarna är förspända eller belastade gör dem idealiska för små kantavstånd och mellanrum.

  REN EPOXY

  check Höga termiska och Höga mekaniska belastningsegenskaper
  check Godkänd för användning i både sprucken och obruten betong​​​​​​​
  check Lämplig för våta förhållanden / vattenfyllda hål​​​​​​​
  check Lämplig för diamantborrade hål​​​​​​​
  check Enastående resistens mot kemikalier

  VINYLESTER ANKARE

  check Bra termiska och höga mekaniska belastningsegenskaper
  check Hög limbeständighet, särskilt i alkaliska förhållanden​​​​​​​
  check Lämplig för våta förhållanden / vattenfyllda hål​​​​​​​
  check Godkänd för ett brett sortiment av basmaterial​​​​​​​
  check Styrenfritt vinylesterankare​​​​​​​
  check Snabbare härdningstider

  POLYESTER ANKARE

  check Snabb härdning
  check Passar ett brett sortiment av basmaterial​​​​​​​
  check Kostnadseffektiv lösning​​​​​​​
  check Låga luktnivåer (PV45)

  Light-duty anchors: fasteners for every task

  LÄTTARE INFÄSTNING: VARDAGSUPPGIFTER

  Våra lättare infästningar är konstruerade och tillverkade enligt samma krävande standard som våra tunga och självhäftande ankare. Alla produkter i sortimentet testas för lämplighet med utdragningstest där så är lämpligt.

  Sortimentet har hammarförankringar för snabb fästning tillsammans med gips- och väggankare som självborrar i materialet med minimal skada på underlaget och som sprider belastningen för att förhindra utdragning. Förankringar inklusive skruvförankringar, pluggar och väggankare av plast för allmänna fixeringsapplikationer finns också tillgängliga.

  DIREKT INFÄSTNING: KRAFT MED KONTROLL

  Våra trådlösa och batteridrivna fästsystem inkluderar spikar, tillbehör och fästelement som kan köra in i de hårdaste materialen. Lättanvända verktygen är utformade för att göra jobbet snabbt och professionellt och är idealiska för trä till betong, stål till stål eller stål till betongapplikationer.