MED DEWALT THE TOUGH GET TOUGHER

"VI BEHÖVER ETT VERKTYG SOM ÄR LIKA TUFFT SOM OSS SJÄLVA FÖR ATT FÅ JOBBET GJORT"

Det är svårt att vara tuff. Vi måste pressa oss själva. Vi måste tänja på gränserna. Vi måste gräva djupt och gå längre för att bli tuffare.

Vi måste ha styrkan för alla arbetsplatser oavsett hur ogästvänliga eller avlägsna de är. Vi kommer att få bekänna färg, och vi behöver ett verktyg som vi kan lita på i den här miljön, eftersom det här jobbet kräver ett verktyg som är lika tufft som oss själva. Nu, mer än någonsin, är det bra att veta att vad som än händer kan jag lita på DEWALT.

play_arrow

TUFFA ARBETSPLATSER KRÄVER TUFFARE VERKTYG – TA REDA PÅ VARFÖR DESSA ANVÄNDARE VÄLJER DEWALT

The Tough Get Tougher - Wesley's story

BYGGNADSARBETARE

WESLEY CARDOSO DE BESSA

Arbetet på en byggarbetsplats är tufft, för Wesley blev det efter olyckan ännu tuffare och han förlitar sig på att hans robusta verktyg ska leverera.

BÅTBYGGARE

VANESSA OCH JAMES REID

Tuff plats – Leith Docks, Skottland

CONCRETE CONTRACTOR

MARTINA QUIRKE

Tough Location: New York City jobsite

"As a concrete contractor on a construction site, you are part of a machine that never stops. And in the city that never sleeps, there’s nothing like it."

Discover how Martina and her team combat tough conditions on a New York City jobsite.

GÅ MED I KLUBBEN

Gillar du också verktyg lika mycket som oss? Då kanske du ska bli en del av vår gemenskap och tillfredsställa din passion till max tillsammans med oss? När du går med kan du få tillgång till förlängda garantier, snabb tillgång till nyheter och händelser och enkelt se när dina verktyg behöver service.