Dra nytta av mer kraft

När ett krävande jobb kräver en extra prestandaökning, har DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE vad du behöver. Denna revolutionerande teknik har designats av DEWALT-ingenjörer för att möjliggöra för 18V XR verktyg med FLEXVOLT ADVANTAGE att känna igen ett XR FLEXVOLT-batteri och låsa upp upp till 77% mer kraft* vid behov för att slutföra mer utmanande applikationer.

play_arrow
Brushless cordless circular saw with FLEXVOLT Advantage being used by person to cut wooden plank.
77 percent more DCB184 and DCB546 battery power

UPP TILL 77% MER KRAFT

FÅ MER GJORT

Den här funktionen ger inte bara extra kraft när det krävs vid tuffare jobb, utan den ökar också utrustningens mångsidighet och körning - vilket gör att en 18V XR produkt kan hantera en mängd olika applikationer och avsevärt förbättrar flexibiliteten och produktiviteten i proffsens verktygslåda.

EN DEL AV VÅRT SNABBAST VÄXANDE SYSTEM

18V XR verktyg med FLEXVOLT ADVANTAGE är en del av det växande 18V XR-systemet. Kompatibel med alla 18V XR och XR FLEXVOLT batterier, är verktyg med FLEXVOLT ADVANTAGE-teknik utformade för att låta dig arbeta med ännu mer kraft.

XR 18V SYSTEMET

Batteridrivet och med 18V effekt och över 140 elverktyg tillgängliga i sortimentet, har XR -serien vad du behöver oavsett ditt jobb eller din arbetsplats.

**Vid användning med DCB546 6Ah XR FLEXVOLT-batteri kontra DCB184 5Ah 18V XR-batteri.