Field with wind turbine look from above.

Hållbarhetsarbete

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.
STANLEY Ecosmart logo

ECOSMART™ IN ACTION

ECOSMART betonar våra omfattande hållbarhetsinsatser både internt och för allmänheten. För alla våra verksamheter omarbetas våra produktutvecklingsprocesser för att ge ökat fokus på tidig identifiering av produktens hållbarhetsmöjligheter för att kunna justeras redan under designfasen. Dessa processförbättringar hjälper till att säkerställa att varje produkt granskas av ECOSMART™-standarden under utvecklingen.

FORD/3M/DEWALT POWERED AIR PURIFYING RESPIRATOR (PAPR)

Ford, 3M och DEWALT gick snabbt ihop i ett samarbete för att skapa bärbara andningsskydd för att stödja arbetet med bekämpning av COVID-19. Ford bidrog med fläkten och hanterade den slutliga monteringen, 3M levererade luftfiltret och vi gav DEWALT-batterier och laddare samt designhjälp för ett anpassat ledningsnät.

UTVECKLINGEN AV DEN SLADDLÖSA ARBETSPLATSEN

Att utnyttja sladdlös ström hjälper till att maximera portabiliteten samtidigt som du skapar en säkrare arbetsplats med färre elledningar och pneumatiska slangar. Dessutom fortsätter vi att förbättra energieffektiviteten och körtiden. Vårt premium DEWALT-varumärke fortsätter sitt oöverträffade ledarskap inom högpresterande sladdlösa verktyg för att hantera krävande applikationer på arbetsplatsen med en expansion av XR FLEXVOLT batteridrivna sortiment.

ETT MEDDELANDE FRÅN VÅR CEO

 

"Vi ser potentialen för vår verksamhet att vara en otrolig kraft för gott och det är därför vi strävar efter att skapa värde utöver vinster, inklusive miljömässigt och socialt värde, vilket ger en positiv inverkan för våra aktieägare och intressenter, liksom för samhället i stort."

Jim Loree
Chief Executive Officer