Sponsring

DEWALT® är världens ledande tillverkare och marknadsförare av elverktyg och utrustning som utformats speciellt för de professionella användarna. DEWALTs marknadsföringsinsatser, inklusive sponsring av evenemang, riktar sig konsekvent till dessa viktiga målgrupper och främjar DEWALTs varumärkesposition - GUARANTEED TOUGH®.

Barcelona Futbol Club male team posing in the field

OFFICIELLA VERKTYG FÖR FC BARCELONA

DEWALT fortsätter sitt spännande samarbete som Official Tools Partner för den mycket framgångsrika Fotbollsklubben FC Barcelona. Tuffa, kraftfulla och beslutsamma, båda varumärkena är inriktade på att leverera de största prestandanivåerna inom sina respektive områden.

Mycket få klubbar någonstans i världen har vunnit lika många titlar som FC Barcelona, inklusive fem UEFA Champions League -troféer, tre FIFA Club World Cup -titlar och fyra European Cup mästerskap. Dessutom har klubben uppnått 25 La Liga -titlar samt 30 Copa Del Rey. Hemmastadion, Camp Nou, har en publikkapacitet på 99 354 personer och är den största i Europa. FC Barcelona är ett av de lag som har flest fans globalt, med en av de största följarskarorna i sociala media, inklusive fler än 100 miljoner Facebook -fans, 50 miljoner på Twitter och 64 miljoner på Instagram.

STOLT SPONSOR FÖR JOE GIBBS RACING.

DEWALT är en stolt långsiktig NASCAR sponsor för Joe Gibbs Racing.