Om oss


I över 90 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner. År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på vårt långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt. Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.


DEWALT idag

Idag har denna tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör. Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.


Miljö

Vi har förbundit oss att eftersträva en framstående position vad gäller miljö, hälsa och säkerhet genom kontinuerlig förbättring av processerna och vår tillverkningsteknik. Vi förväntar oss att våra organisationer håller högsta standard, att avfallsgenereringen minimeras, att material och produkter återanvänds där så är möjligt och att alla tillämliga lagar och förordningar följs.


Kontakta oss

infodwsve@dewalt.nu
Besök vår kundtjänst online om du har några frågor: www.2helpu.com